Oppdag "Mindful Fotografering – Din vei til god mental helse"

Sneglehus

I en verden som aldri står stille, er det en stadig voksende utfordring å finne ro, harmoni, og tilstedeværelse i hverdagen. Mange av oss søker etter måter å redusere stress, finne indre balanse og forbedre vår mentale helse. Nettopp her kan "Mindful fotografering – Din vei til god mental helse", et kommende webinar, være en nøkkel til å åpne døren til en mer bevisst og helsebringende livsstil.

Hva er Mindful Fotografering?

Mindful fotografering er mer enn bare å ta et bilde; det er en praksis som kombinerer kunsten å fotografere med mindfulness-prinsippene. Denne unike tilnærmingen handler om å være fullt til stede i øyeblikket, å legge merke til detaljer og finne skjønnheten i verden rundt oss – gjennom kameraets linse. Ved å fokusere på øyeblikket og la alle andre tanker slippe taket, kan du bruke fotografering som et verktøy for å oppnå en dypere tilstedeværelse og en mer balansert mental tilstand.

Hvordan Kan Mindful Fotografering Støtte Din Mentale Helse?

  1. Øker Aktiv Tilstedeværelse: I dagens raske tempo kan det være utfordrende å være til stede her og nå. Gjennom mindful fotografering blir du oppfordret til å bremse ned og observere verden rundt deg på en dypere måte. Dette bidrar til å utvikle en sterkere forbindelse til øyeblikket, noe som igjen kan øke din evne til å være til stede i andre aspekter av livet ditt.

  2. Reduserer Stress: Å være fokusert på å fange det perfekte bildet kan gi deg et nødvendig pusterom fra hverdagslivets stressfaktorer. Når du er fullt engasjert i fotograferingen, får sinnet ditt en pause fra bekymringer og tankekjør. Denne form for mental avkobling kan bidra til å redusere stressnivåene betydelig, noe som er avgjørende for en god mental helse.

  3. Skaper Ro og Harmoni: Gjennom mindful fotografering lærer du å oppdage og sette pris på skjønnheten i de små detaljene som ofte går ubemerket hen. Dette gir en følelse av ro og harmoni som er helsefremmende. Den dype forbindelsen til naturen, eller bare til de enkle, dagligdagse øyeblikkene, kan ha en varig positiv effekt på din mentale tilstand.

Bli Med på Webinaret "Mindful Fotografering – Din vei til god mental helse"

Vårt kommende webinar er designet for å veilede deg gjennom en reise hvor du oppdager hvordan mindful fotografering kan være en kraftig metode for å forbedre din mentale helse. Gjennom webinaret vil du få innsikt i:

  • Hvordan du kan bruke fotografering som et mindfulness-verktøy.
  • Teknikker for å skape en fotoopplevelse som fremmer tilstedeværelse og mental velvære.
  • Praktiske øvelser som hjelper deg å integrere mindfulness i din daglige foto-praksis.

Enten du er en erfaren fotograf eller en nybegynner, vil du finne verdi i denne tilnærmingen. Det handler ikke om å ta det perfekte bildet, men om å bruke fotografering som en måte å oppnå indre ro, redusere stress og forbedre din generelle mentale helse.

Din Reise til Bedre Mental Helse Begynner Her

Ved å delta på webinaret"Mindful Fotografering – Din vei til god mental helse", tar du et viktig skritt mot å finne en aktivitet som gir deg glede og samtidig styrker din mentale og fysiske helse. Denne unike praksisen kan bli en del av din daglige rutine, som bidrar til å skape en følelse av balanse og harmoni i ditt liv.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å utforske hvordan mindful fotografering kan forvandle ditt forhold til både fotografi og ditt mentale velvære. Vi ser frem til å dele denne inspirerende opplevelsen med deg!

Ja, jeg vil være med på webinaret!


Har du lyst til å treffe andre som holder på med mindful fotografering og få tilgang på mer kunnskap?

Da har du mulighet til å melde deg inn i Se utover! 

Blue and White Bold Call To Action LinkedIn Banner

Hei, jeg heter Eli Brager og er grunnleggeren av Brager Gestaltterapi og Foto. Jeg tror at det å oppleve øyeblikket gjennom fotografering kan være en verdifull måte å håndtere utfordringene i dagens verden på.

Jeg står også bak medlemsportalen Se utover, som jeg utviklet på grunn av min lidenskap for fotografering og ønsket om å kombinere denne lidenskapen med terapi. Se utover ble til etter flere runder med kurset "Bruk foto som terapi", hvor deltakerne uttrykte et sterkt ønske om å fortsette. Slik ble Se utover en realitet.

Denne høsten går vi inn i vårt tredje år med Se utover. Vi arrangerer temamøter som inkluderer workshops og fotokurs, samt bildegjennomgangsmøter der vi diskuterer bilder, lærer om komposisjon, og hjelper hverandre med å bli bedre fotografer. I tillegg til møtene har vi en blogg og et kunnskapsbibliotek med flere kurs som du kan ta når det passer deg.

Vårt hovedfokus er Mindful Fotografering for å styrke vår mentale helse. Som medlem i Se utover vil du også få rabatt på kommende kurs og workshops.

Den første måneden er gratis, og deretter betales en medlemskontingent. Det er ingen bindingstid, og du kan melde deg ut når som helst.

Ja, jeg vil bli medlem!


Har du lyst til å starte i terapi hos meg?

Jeg tilbyr terapitimer online, eller at vi går tur sammen såkalt "Gå og snakk". Ta kontakt med meg på post@bragerterapi.no hvis du ønsker dette. Eller ring meg på mobil: 91571372 for å ta en gratis samtale (15 min) om dette er noe for deg. 

Jeg holder til i Mosse området, dersom du har lyst på "gå og snakk" tur. 

Pris på en terapitime 60 minutter er kr. 700.- eks moms. 

"Gå og snakk" 60 minutter kr. 700.- eks moms. I denne timen kan vi også ta i bruk mindful fotografering dersom vi finner at det ligger til rette for det. 





Veien til energi og balanse: Hvordan mindful fotografering forandrer livet
Utbrenthet, se opp for signalene!

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!