Se Utover - Brager Gestaltterapi og Foto

Heldags workshop

Jobber du i en bedrift eller organisasjon som ønsker å lære dine ansatte om å redusere stress og øke fokus på det som faktisk er viktig, så er denne workshoppen for deg! Den holdes fysisk og varer en arbeidsdag. Prisen er for gruppa dere vil ha med på workshoppen. Dette er en rimelig investering i noe som kan hjelpe hver enkelt ansatt, slik at de blir gode på stressmestring. 


Ta gjerne kontakt før du kjøper, så kan vi på forhånd snakke om tid og sted. mobil 915 71 372 eller post@bragerterapi.no

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant

Order summary

IMG_0005

Heldags workshop

Se utovers foredrag og workshop serie

Lys & Liv -

Fotograferingens Kraft til Personlig Vekst

Velkommen til våre foredrag og workshops om Mindful fotografering, skreddersydd for bedrifter og organisasjoner. Dette innovative programmet tilbyr en unik metode som hjelper dine ansatte å redusere stress og tenke i nye, kreative baner. Gjennom Mindful fotografering oppfordres deltakerne til å se verden fra forskjellige perspektiver, noe som ikke bare fremmer personlig vekst, men også styrker deres profesjonelle utvikling. Utforsk hvordan denne teknikken kan forvandle din arbeidsplass og skape et mer kreativt og harmonisk arbeidsmiljø.

NOK 12,000
Total due NOK 12,000

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.